Hola Ecuador!Då, itte 35 timers reise med både fly og buss, e me endelig framme i Ecuador. Stavanger - Oslo - Madrid - Bogota - Guayaquil - Salinas. Piuh!
Me blei stoppa i Madrid når me sko sjekka inn fordi me ikkje hadde returbillett fra Ecuador... Heldigvis hadde me någen timer på å fiksa bussbillett ut av landet før flyet sko gå, så det løyste seg! 


Fekk ein nyyyydelige solnedgang når me satte oss på bussen fra Guayaquil te Salinas. Det blei ein skikkelig humpetur på tampen, men me fekk vertfall sitt litt av landet. 

Me va trøtte som bare det, gnagsår i rumpå og lukta ikkje særlig godt så det blei ein sjappe dusj og rett i seng.
Hostelet e veldig fint og folkene imøtekommende og hyggelige. Men, me fant fort ut at ingen snakke engelsk, så med Henriette sine beskjedne spanskkunnskaper og May sine fraværende/ikke tilstede spanskkunnskaper e me rett og slett ubrukelige her. 

Poenget med reisen vår er å jobbe frivillig for kost og losji. Problemet er bare at ingen forteller oss hva vi skal gjøre eller hvordan det fungerer.
Fikk beskjed igår før me la oss at vi skulle møte opp til klokken 10.00 for opplæring. Me møtte då selvsagt opp klokken 06.00 (for å være på den sikre siden..) og ventet til klokken skulle bli 10. Klokken 10.30 blei me lei av å vente, så me spør hva som er planen. Då får me beskjed om at Henriette er på "jobb", og når me spør hva hun skal gjøre er svaret "bare sitt her". Så her sitter vi i resepsjonen og skriver blogginnlegg. Hun er heldigvis ferdig på "jobb" klokken 15.00, så da blir det action! fram til klokken 19.00 når May ska på jobb. 

Høres kanskje ut som me ikkje har det bra, men det stemme altså ikkje. Salinas er en veldig fin by med strand, boardwalk, pir, kjekke mennesker, stille og rolig. Har ikkje vert på sightseeing ennå, så mer om resten av byen komme seinere. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits